Top

Wat is de krat

Elke week stellen we met zorg de Kromme Rijn Krat samen. Altijd groenten van het seizoen, fruit en aardappels uit de Kromme Rijn Streek. Je kan kiezen voor de basiskrat of de uitgebreide krat. Hierin zitten nog meer lekkere producten uit de Kromme Rijnstreek of met het keurmerk Lekker Utregs.


 

Vers en lokaal


Bij het opbouwen van de pakketten gaan zoveel mogelijk uit van lokale producten uit het seizoen. En natuurlijk Kromme Rijn Fruit.


Kies wat bij u past
Omdat niet elk gezin hetzelfde is hebben we twee soorten kratten samengesteld: een basiskrat en een uitgebreide krat. Kijk voor de specificaties onder het kopje inhoud. Daarnaast kunt u kiezen voor 2 of 4 personen.

 


Laten bezorgen
Voor uw gemak bezorgen wij uw krat vol verse producten aan huis. Wij bezorgen in Bunnik, Odijk, Houten én nu ook in
Zeist met de postcodes 3702, 3703, 3704 en 3705 en Utrecht met postcode 3584 en 3524

Wij bezorgen het pakket op donderdag tussen 18.00 en 21.30 bij u thuis.

U kunt aangeven of u de krat wilt afhalen of bezorgen. 

Ophalen
U kunt er ook voor kiezen om de Kromme Rijn Krat op te halen bij Plattelandwinkel de Achterdijk in Bunnik. Dit kan op vrijdag van 9.30 - 17.00 uur of op zaterdag van 9 - 16 uur. Het adres is Achterdijk 25, 3981 HA Bunnik


De eerste keer doe je voor 4x mee. Waarom? Omdat je in slechts een keer niet kan zien of de krat bij je past. En omdat je 4 keer variatie krijgt. Je kunt altijd tussentijds verschuiven of overslaan. Na de vier keer kan je per week doorgaan. Je zit nergens aan vast en we zijn heel flexibel!


Betaling
U kunt op elk gewenst moment uw abonnement opzeggen. De opzegtermijn is 1 maand.
De eerste 4 leveringen betaalt u vooruit online bij het afsluiten van het abonnement. De overige betalingen middels een factuur of via herhaling van u bestelling met u eigen wachtwoord.

Als u op vakantie gaat geef dit dan uiterlijk de vrijdag voor de eerst volgende levering door via info@krommerijnfruit.nl. Deze levering schuift dan gewoon door.

De voordelen op een rij
1) De producten zijn super vers

2) Het fruit komt uit uw eigen streek

3) U betaalt een lage maar eerlijke prijs

4) De producten hebben minimale kilometers afgelegd

5) De groenten zijn altijd van het seizoen

6) U stimuleert de lokale economie en biodiversiteit

Meerwaarde

Jaarlijks organiseren we verschillende dagen op het fruitbedrijf om u in contact te brengen met het platteland en de bedrijven waar de producten vandaan komen.